Full Farmed CHAR
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Full Farmed CHAR
Hepinizin bu oyuna başladıktan ağzının yandığı nokta SP olayıdır. Hızlı lvl atlamak isteyen herkes SP siz kasar ama skilleri daha az vurus yaptıgı için ister istemez yavaslar ) peki bu durumu düzeltmek için ne yapmak gerek... Herşey lvl degil yada herşey güç degil... Kendi charimi lvl 9 da Gap dedigimiz sp farki birakarak 18 lvl de 9 gap olacak sekilde ayarladim neden 18 lvl de 9 gap?? Çünkü bu lvlde Semerkantta bulunan onların oraya charinizi götürüp başka bi charla rahatlıkla pvLVL yaptırabilirsiniz... ve bi parti yaratigi en iyi ex ve sp yi sizden 15 lvl yukarı olursa verir ki ordaki onlarda 64 lvl 34-18 = 16 1 lvl farkli ama olsun aksama kadar sp kasıp chari botla sabaha kadar tekrar öldürerek lvl düşürttüm böyle geçen 1 ay sonunda 500k sp sahibi oldum ama şunu hatırlatayim chari sadece ticket vakitlerinde kastim eger bütün bi gün boyunca kassaydım bu süre 1 ay degil 20 gün olacakti... işte char ve işte sp süreci... Buyrun sizde inceleyin )
Androit- Mesaj Sayısı : 15
Geri: Full Farmed CHAR
iyi olcan iyi sen hele 90 ol itemlerini yap sen savaşlarda lazım olcan seni en ön safta tutacam vuran sana vursun
süper farm
HolyShock- Mesaj Sayısı : 66
:D abi sp var hp degil karışıklık olmasın ne savası ne on safı :D urkutmeyın daha guilde gelmedim
süpersin walla iyi sabretmişssin ben 2 gün sonra bozardm herhalde
face2face- Mesaj Sayısı : 63
:D walla sıkıntısı yok böle tomar tomar birikince hırs yapıyosun bide char ezik ya hiç basasin gelmiyo 120 lvl icin 1M toplucaktimda dedim banlamasinlar deli diye :D
olmassa benim charı sana kiralıyam kira parasını ben werem benim chara sp kas lv 63
SWEET- Mesaj Sayısı : 1
walla geç kaldin sweet ) benim char en fazla 60 lvl adami kasabiliyo oda edimmularda tavsiye yeni char ac
1 sayfadaki 1 sayfası